19 iul. 2013

Ultimul articol si PA-PA !!! .....14-19.07.13

Ok....:) Acesta e intradevar ultimul meu articol :D Doar ca..... :) Ultimul articol ....si pa-pa ! Eu plec sa ma odihnesc :) 
Mda....Am plecat sa ma linistesc ...pe o saptamina posibil ...si sa uit probabil de toate problemele ... :) 
Aceste zile nu au fost articole dintr-un motiv :) Mda...Lenosul vostru s-a apucat dee treaba :)

In primul rind ....M-am frezat :( O da...M-am frezat :( Insa de data aceasta m-am frezat cum am dorit eu...:( 
S-a primit m-ai scurt...dar peste vreo 2 saptamini va fi asa cum am dorit :) :D 
In al doilea rind.....Incepem sa filmam videoblogul...sau un show..:) cu Sorin :)  Ne gindim la denumire...:D Si sti-ti moda de acum...vom face provocari :D O da !
In al treilea rind...Mi-am cumparat bratara ! O da ! Bratara dorita ! De calitate ! :D
Si in ultimul...insa :D Foarte important pentru mine.. .:D Am terminat poza.>:D Poza facuta in totalitate de mine..>:D Si o voi pune de ziua mea pe blog...si pe retelile de socializare :D O poza haioasa :D Insa nu doresc sa stric momentul si sa o pun mai inainte de timp ! :D

Mda...:( Insa..iarasi nu imi voi vedea prietenii...si ei deabia au venit toti ! Ce IRONIE ! Imi pare rau.... :(

Ultimul articol s nu mai stiu despre ce sa mai scriu :) Straniu putin ...Insa sper ca acolo imi voi recapata aceasat MUZA :D Si iarasi voi incepe sa scriu ceva interesant :D Caci unii imi spun ca blogul a devenit plictisitor... :| Eh..parerea lor...totusi il fac entru mine :) Si pentru cei care vreau sa-l citeasca :D 

 Bye...Ok da ? Sper sa va fie dor de mine cit de putin :) Totusi voi pretui :D 
Daca ve-ti trimite energia pozitiva :D Ha-Ha-Ha !!! :D Bred... :D Oricum :D Cit voi fi acolo :D Nu ma voi gindi la probleme....caci voi avea acolo altele...:D Trebuie as ma invat sa inot mai bine :D Mai rapid :D Totusi :D Pot inota :D Cit de putin :D Nu ma duc la fund :D ....Ok...deci eu plec miine dimineata :( Asa ca....Va zic tuturor !
GoodBye ! 

16 iul. 2013

4 Zile = 0 Articole ? ......13-16.07.13

Mda....e straniu lucru...iarasi nu postez nimic pe blog ? De ce ...? Aceasta e intrebaera voastra ? OK...privi-ti.. In ultimul articol am scris ca vreau sa incep...de la inceput :) Si eram hoatarit sa incep ....:| Daca nu ar fi...acest DACA ...:) 

Vreau sa va zic...defapt pentru zilele 13 ; 14 ; 15 sunt aricole scrise de mine...doar ca nu le-am postat....si acum stiu si motivl..atunci nu le-am postat fiindca aveam..o presimtire..insa acum :) Da acum stiu de ce ....:)
Vedeti voi....Am observat ca aceste articole se aseamana intre ele...insa fiecare are ceva...ce le deosebestie...:| Un fir de adevar din suflet...:)..Ce am invedere ? Vreau sa zic ....ca sunt hotarit ! Si sunt convins ca am inceput ! Ceea ce am dorit..... de la o noua fila....:)
Insa....Trecutul nu-l uiti :) Amintirile ramin :) Nu e corect...ca oamenii tin minte doar raul ...adica nu chiar :) ....In mare parte da...dar n ue chiar asa :)
..
Mda...acum am dorit sa fac un articol care sa fie ceva ....care uneste toate celelelante pe care nu le-am postat..insa sti-ti ? Mai bine voi face asa...Va voi arata doar mici fragmente cu denumire...:| Apoi va voi spune scurt .....ce concluzie am facut ...:) Deci Let's Go !  

1 zi :) Primul pas spre ceva nou :).....13.07.2013
"......Pentru inceput :D Am hotarit sa ies cu prietenii afara :) Astazi am iesit cu un prieten mai vechi :) Pe care nu l-am vazut de mult timp :D Dima :D .....Insa..:( Ceva in mine se trezea.....cind mergeam prin ograda ei ..:| Ceva straniu doream s-o vad :) Da...doream sa o vad..insa cind vedeam pe cineva care seamana macar de departe cu ea...doaream sa ma intorc si sa ma duc :( ca sa nu ma vada ea... :( Straniu...." "......Asa ca ziua aceasta :) A fost super :D Alaturi de prietenul vechi :D ....Doar ca ...inca ma framinta aceasta emotie...insa am inceput totul de la o noua fila...:) Sper ca miine nu ma voi gindi la aceasta ! Bafta tuturor !"

Afara la libertate !!! ...14.07.13 "  
....Mda...si cit il asteptam la el in ograda...mi-am adus aminte de ziua aceea...:( Si de ea tot...Stateam pe acel scaun...Insa eram trist...:( Apoi am privit la bara ceea...si mi-am amintit cum se uita la baiatul cela... :( era ziua ceea  26.05.13 ....Mdea... Insa...nu-mi ajunge oricum...:( Atunci era linga macar linga mine..insa acum nici macar aceasta....""Cin o data o sa se termine aceasta ? ...m-am saturat sa ma tot gindesc la trecut...daca ne vom gindi mereu la trecut sau la viitor vom pierde prezentul ! Insa oricum..nu trebuie sa-l uitam ! Doar sa nu ne gindim.....asa de mult....."
A treia zi de ghinion ?....15.07.13 
"Ok....De cind ies afara...incep iarasi sa ma bucur sa ma veselesc cu prietenii...insa ceva ! Of doamen ceva ! Ahhhh ! :( Vad ca de-am a treia zi...se intimpla aceasta.....iarasi mi-am amintit o zi...30.05.13.....D-a....mi-am amintit de aceasta zi..cind am hotarit sa raminem impreuna...sa tr
ecem peste tot ! Peste tot impreuna....Apoi am mers mai departe si mi-am amintit ziua de 29.05.13....:D Cind mi-a dat foaia aia :) Mda....""Citeodata ma intreb...m-a iubit vreodata cu adevarat...""Daca as avea posibilitatea....as intreba-o ....daca i-a fost usor...sa faca aceasta...sa-mi zica in fata ca ma iubeste....si apoi sa lase tot asta ! "
Mda.....Pai vede-ti si voi motivul pentru care nu le-am postat...au mult scris despre ea...insa eu am spus...ca vreau totul de la inceput ! :( Ceea ce vede-ti acolo...sunt doar fragmentele motiv....pentru care nu am postat tot articolul...Defapt celelante parti ale articolelor erau...despre altceva....complet despre altceva..si care nu doreai sa citesti si te plictiseai !....
Insa..privi-ti.....ma voi tine de cuvint...mai tirziu sau mai devreme....voi pune capat la gindurile acestea...:)Nu voi uita....dar le voi ascunde adinc in inima...si o voi face.....Mai tirziu....sau mai devreme.....